F e s t i v a l


Ja, toch nog een festival in 2020. De culturele sector is creatief. We laten ons niet uit het veld slaan door deze crisis, zonder deze omstandigheden te bagatelliseren.

#Kunsdt ❤️ Code ❤️ Culturele Sector

#Kunsdt heeft een podium gecreëerd voor muzikanten, kunstenaars, schrijvers, theatermakers en alle andere creatievelingen. Binnen onze kaders hebben artiesten onder begeleiding van onze nerds in alle vrijheid kunnen werken aan een digitale act die de grenzen van de hedendaagse techniek opzoeken. Video, interactieve games, augmented reality... alles is uitgeprobeerd, getest en uitgevoerd.

Tickets 🎟️

#Kunsdt Festival is alleen te betreden als je een kaartje hebt. Een kaartje is gekoppeld aan een specifiek dagdeel. Op die manier zorgen we ervoor dat het niet te druk wordt op het festival en de omgeving. Veiligheid staat voorop, en dat zal bij de eerste act nog eens benadrukt worden.

"Wat kost dan zo'n kaartje?", horen we je denken. Nou, dat bepaal je zelf. Alle artiesten hebben kosteloos hun acts, muziek en kunst op dit festival neergezet, en we delen alle opbrengsten eerlijk met de artiesten. Hoe meer je voor je kaartje betaalt, hoe meer de artiesten dus ontvangen. De hele culturele sector ligt stil, en dat zal ook nog wel even duren. De inkomstenderving is dus enorm. Help deze artiesten de zomer door.

Dompel je onder in één van de creatieve uitingen van het nieuwe normaal.

TELEFOONCHECK

Check of jouw telefoon geschikt is voor #Kunsdt Festival. Open deze test vanaf je telefoon voordat je een ticket koopt.

Open test

TICKETS

#Kunsdt Festival is een individuele ervaring. Voor iedereen wordt een unieke ervaring gecreëerd, dus het heeft geen zin om samen met vrienden te lopen.

Ticket kopen

INLOGGEN

Heb je al een kaartje, en is de tijd aangebroken dat je het festival mag betreden? Of wil je van datum of dagdeel wisselen? Log dan in met je mailadres. Veel plezier!

Inloggen

L i n e - U p


Milou Mignon
Zangeres / theatermaker


Frank Brasser
Stand-up comedian


Jaap Tesselaar
Dichter


M. Lucky
Singer/Songwriter


Gerald van Luijk
Filmmaker


Chidi Onwuka
Storyteller


Barbara Droog
Performance Artist


DEWILDED
Kunstenaar


Levy Pletting
Zangeres


Wies Tesselaar
Kunstenaar


Ida & Lise
Danseressen


Benjamin Fro
Rapper


EUT
Post Pop band


Spatzuiver
Kunstenaars


Bram Komen
Performance Artist


Anne-Fleur van der Heiden
SchrijfsterStay tuned. Binnenkort nog veel meer namen!
Groetjes,

# K u n s d t


Contact