R o e t z


Welkom op het Roetz festival, editie 2020/21.

Een bijzondere editie. Virtueel en volledig coronaproof bieden we je het hele dorp Wijk aan Zee aan als festivalterrein. Met vijftien geweldige en verrassende acts. De Vrijstaat Roetz is trots op dit festival, dat we je samen met en dankzij #Kunsdt kunnen aanbieden.

Het is net echt. Je ervaart een simulatie van een heus festival. Door met je telefoon door het het dorp te lopen, kom je steeds nieuwe acts tegen die je kan bekijken.

Tijdens je bezoek zal je meerdere keren een keuze moeten maken. Ook zijn sommige acts maar een bepaalde tijd te bekijken, net als op een echt festival. Je gaat hoe dan ook dingen missen, maar je kan natuurlijk altijd nog een keer langskomen om andere keuzes te maken! De complete ervaring duurt tussen de anderhalf en twee uur, afhankelijk van je keuzes. Het festival is te bezoeken tot en met de lente van 2021.

Mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Prins Bernhard Cultuurfonds. Namens alle deelnemers, bedankt voor je bezoek. Veel plezier!

Tickets 🎟️

Roetz Festival is alleen te betreden als je een kaartje hebt. Een kaartje is gekoppeld aan een specifiek dagdeel. Op die manier zorgen we ervoor dat het niet te druk wordt op het festival en de omgeving. Veiligheid staat voorop, en dat zal bij de eerste act nog eens benadrukt worden.

"Wat kost dan zo'n kaartje?", horen we je denken. Nou, dat bepaal je zelf. Alle artiesten hebben kosteloos hun acts, muziek en kunst op dit festival neergezet, en we delen alle opbrengsten eerlijk met de artiesten. Hoe meer je voor je kaartje betaalt, hoe meer de artiesten dus ontvangen. De hele culturele sector ligt stil, en dat zal ook nog wel even duren. De inkomstenderving is dus enorm. Help deze artiesten de zomer door.

Dompel je onder in één van de creatieve uitingen van het nieuwe normaal.

TELEFOONCHECK

Check of jouw telefoon geschikt is voor Roetz Festival. Open deze test vanaf je telefoon voordat je een ticket koopt.

Open test

TICKETS

Roetz Festival is een individuele ervaring. Voor iedereen wordt een unieke ervaring gecreëerd, dus het heeft geen zin om samen met vrienden te lopen.

Ticket kopen

INLOGGEN

Heb je al een kaartje, en is de tijd aangebroken dat je het festival mag betreden? Of wil je van datum of dagdeel wisselen? Log dan in met je mailadres. Veel plezier!

Inloggen

L i n e - U p


Het Smaaktheater


Jan Aardenburg


De Impulsivos en Van der Land


Peter Neijenhoff


Ditte, Nina en Sam


De Bizarriteit


Flying Nemo


Verhalendames


Nina Bakker


Candela Murillo


Arthur Ebeling & Peer Wassenaar


Bettie Droog & Martin de Vlugt


Peter Meester


De kanslozen


De OdulphuskerkContact