F e s t i v a l


Op zaterdag 26 september daalt het virtuele festival 'Klifhanger X #Kunsdt' neer op het Sommeltjes pad op Texel. Bezoekers ervaren op locatie een simulatie van een festival. Door met je telefoon door het bos te lopen, kom je steeds nieuwe acts tegen die je kan bekijken.

Tijdens je bezoek zal je meerdere keren een keuze moeten maken. Ook zijn sommige acts maar een bepaalde tijd te bekijken, net als op een echt festival. Je gaat hoe dan ook dingen missen, maar je kan natuurlijk altijd nog een keer langskomen om andere keuzes te maken! De complete ervaring duurt tussen de anderhalf en twee uur, afhankelijk van je keuzes. Het festival is te bezoeken tot en met de kerstvakantie zodat de bezoekersstromen veilig blijven.

Mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Prins Bernhard Cultuurfonds.

Tickets 🎟️

#Klifhanger X #Kunsdt is alleen te betreden als je een kaartje hebt. Een kaartje is gekoppeld aan een specifiek dagdeel. Op die manier zorgen we ervoor dat het niet te druk wordt op het festival en de omgeving. Veiligheid staat voorop, en dat zal bij de eerste act nog eens benadrukt worden.

"Wat kost dan zo'n kaartje?", horen we je denken. Nou, dat bepaal je zelf. Alle artiesten hebben kosteloos hun acts, muziek en kunst op dit festival neergezet, en we delen alle opbrengsten eerlijk met de artiesten. Hoe meer je voor je kaartje betaalt, hoe meer de artiesten dus ontvangen. De hele culturele sector ligt stil, en dat zal ook nog wel even duren. De inkomstenderving is dus enorm. Help deze artiesten de zomer door.

Dompel je onder in één van de creatieve uitingen van het nieuwe normaal.

TELEFOONCHECK

Check of jouw telefoon geschikt is voor #Klifhanger X #Kunsdt. Open deze test vanaf je telefoon voordat je een ticket koopt.

Open test

TICKETS

#Klifhanger X #Kunsdt is een individuele ervaring. Voor iedereen wordt een unieke ervaring gecreëerd, dus het heeft geen zin om samen met vrienden te lopen.

Ticket kopen

INLOGGEN

Heb je al een kaartje, en is de tijd aangebroken dat je het festival mag betreden? Of wil je van datum of dagdeel wisselen? Log dan in met je mailadres. Veel plezier!

Inloggen

L i n e - U p


DEWILDED
Kunst


Rebecca Geskus
Film


Chidi Onwuka
Storyteller


Bas ten Have
Plezierdichter


Dros en Kühne
literatuur / muziek


Marcella Kuipers
Dans / Film


Anyway
A capella


Willem Broens
Dichter


Ina Schrama
Verhalenverteller


Anna Sprenkeling
Boswachter


Maarten van Rossem
Comedy


Sjoerd Groeskamp
Wetenschap


Jazzband Eline
Jazz


Pieter van Schelt
Kunst


Marja Schmitz
Muziek klassiek


Bas Keijzer
Acteur


The Seniors
Rock and roll


New_Coat_Of_Paint
Muziek


Dominique Engers
Kleinkunst


Joke Witte
Animatiefilm


Maaike Raaphorst
Kunst


Marco van Sambeek
Sompop


Threes Anna
Film


Milou Mignon
Theatermaker


Veerle Van Herk
PodcastTot snel!
Groetjes,

# K u n s d t


Contact